Retailudvikling - med fokus

Retailudvikling

Driftsforbedringer - eller kvantespring

Forbedring af resultatskabelsen i detailhandelen er en evig udfordring. Løbende optimeres der på en række driftsparametre, men de store kvantespring i resultatforbedringerne kræver mere end blot driftsledelse. Mange parametre skal i spil for skabe den fornødne kritiske masse til markante forbedringer

Brandtydelighed, mod til differentiering og medarbejderinvolvering skal der til

Med udgangspunkt i en tydelig strategi og et tydeligt brand skal kædens DNA kunne kommunikeres. Der skal være mod til at vise, hvilke faktorer, der skal differentiere butikkerne fra den grå masse af konkurrenter.Dette skal kommunikeres eksternt i markedet og skabe en tydelig brand-identitet - og et brand promise - et løfte til kunderne.

I virksomhedens afsætningskanaler - i kæden, i butikken og i hvert enkelt sandhedens øjeblik skal dette brand promise indfris. Det kræver medarbejderindsigt og medarbejderinvolvering. Det stiller store krav til ledelsen, distriktscheferne og butikscheferne om at sikre, at alle i mødet med kunden lever op til dette brand-løfte. Driftsoptimering og de sædvanlige ledelsesopgaver er ikke længere nok i den daglige ledelsesudøvelse.

Brandculture

Brandcultures erfarne konsulenter kan bistå din virksomhed med rådgivning og konkret bistand i at opbygge et udviklingsprogram, der kan give din virksomhed et kvantespring. Hvad enten din virksomhed er leverandør til detailhandelen eller din virksomhed er en detailhandelskæde, så kan vi yde erfaren rådgivning. Vi kan desuden gennemføre og facilitere det konkrete udviklings, uddannelses- og træningsprogram.

BC logok

info@brandculture.dk

+45 22 77 17 25