Forhandlingen

 

Vejen til bedre forhandlingsresultater

Forhandlingstaktik

Grundig forberedelse er nøglen til et godt forhandlingsresultat. Når først der er skabt et overblik over hvilke punkter, som kan forhandles, så udregnes konsekvenserne. Herefter lægges taktikken, som skaber grundlaget for et - for begge parter - godt resultat. Vi tror nemlig på, at langsigtede stærke samarbejdsrelationer kræver, at begge parter er tilfredse med forhandlingsresultatet. Den teoretiske ramme, som vi arbejder med, kalder vi FIFA:

  • - Forberedelse inden forhandlingen
  • - Indledning af forhandlingen
  • - Forhandlingen
  • - Aftalen 

Under hver fase er der gode praktiske tips, som alle bidrager til det samlede resultat. Men det er desværre ikke tilstrækkeligt - for der er mennesker involveret! Derfor har vi et lige så stort fokus på den sociale proces, som finder sted under forhandlingen.

Den sociale proces

Kemien i en forhandling er alt afgørende. Derfor er det vigtigt, også at være en dygtig kommunikator, så den anden part får tillid til dig eller dine kolleger. Vi benytter Extended Disc til at styrke forhandlerne i deres kommunkation. Dernæst, så gennemfører vi en række forhandlinger, hvor det bliver tydeligt, hvad som fremmer og hæmmer det gode forhandlingsresultat. 

Brandculture

Brandcultures konsulenter har udddannet mange ledere og topsælgere i disciplinen forhandlinger. Vi har den teoretiske baggrund, men vigtigst af alt, så har vi selv mange års erfaring som indkøbsdirektører i bl.a. internationale børsnoterede virksomheder. 

 

 

{gallery}137{/gallery}

BC logok

info@brandculture.dk

+45 22 77 17 25