Ledertræning i praksis

Ledertræning i praksis

Ledelsesudvikling

For at skabe en særlig ledelseskultur i virksomheden - og ikke mindst heltstøbte ledere - så kræver det en struktureret lederudviklingsindsats, der sikrer at både viden, færdigheder og holdninger bearbejdes, ligesom en tydelig strategi og et tydeligt brand forenkler ledelsesprocessen. Brandcultures særlige vinkel på lederuddannelse er, at den - udover at være praktisk orienteret mod den daglige lederadfærd  - også skal være alignet med virksomhedens strategi, brand og virksomhedskultur.

Ledertræning i praksis

Udover de normale ledelsesfilosofiske reflektioner over rollen som leder, så skal lederne have en fuldt udrustet værktøjskasse til håndtering af de taktiske og operationelle opgaver i hverdagen. Både management og leadership skal værktøjsindlæres - og trænes.Træningen bør både være generel, men absolut også indeholde funktionsspecifikke værktøjer.

Et af de action learning-prægede elementer i Brandcultures lederudviklingsprogrammer er anvendelsen af Leadership Training Camps, hvor lederne gennemfører en intensiv lederudviklingsproces i virkelighedsnære omgivelser og udsættes for ledelsescases i form af taktiske og operationelle opgaver samt skuespillere, der agerer medarbejdere, kunder osv.

Brandculture-vinklen på lederudviklingen er, at hele lederudviklingen alignes til virksomhedens kultur, brand og strategi. De særlige elementer i virksomheden - virksomhedens DNA og differentieringsfaktorer - inddrages og dyrkes i uddannelsen.

Executive training

I forbindelse med executive development i en virksomhed kan der som regel findes forbedringsmuligheder på 4 områder:

  • 1. Personlig effektivitet, egen organisering, prioritering og planlægning
  • 2. Management og styring
  • 3. Leadership og kommunikation
  • 4. Funktionsledelse

Hver virksomhed kræver et skræddersyet udviklingsprogram ud fra direktionens forudsætninger og fremtidige behov.

Brandculture

Brandcultures erfarne konsulenter kan bistå din virksomhed med rådgivning, bistand og konret procesfacilitering i forbindelse med udarbejdelse og gennemførelse af et ledelsesudviklingsprogram.Brandculture kan gennemføre et konkret lederudviklingsprogram og en skræddersyet Leadership Training Camp for din virksomhed.

{gallery}109{/gallery}

BC logok

info@brandculture.dk

+45 22 77 17 25